Activiteiten voor leerkrachten


Het doel is om leerkrachten te helpen een intellectueel uitdagend curriculum te ontwerpen en te implementeren.


Workshop voor leerkrachten

Wanneer een groep kinderen die verschillen in leersnelheid en voorkennis hetzelfde curriculum aangeboden krijgt op hetzelfde tempo, is dat voor intellectueel getalenteerde kinderen vaak niet uitdagend genoeg. Ze vervelen zich en kunnen dat uiten door gedragsproblemen of een verlies aan motivatie. In deze cursus leert u als leerkracht uw curriculum en instructie te differentiëren en het abstracte en creatieve denken waarin deze kinderen excelleren uit te dagen.

Door middel van een presentatie, discussie en hands-on activiteiten ontwikkelt u kennis en vaardigheden over het onderwijzen van intellectueel getalenteerde kinderen en het ontwerpen van uitdagend curriculum.

Gelieve in te schrijven door een email te sturen naar met vermelding van uw naam, een beschrijving van uw professionele activiteiten en een korte beschrijving van wat u verwacht van de cursus.

Datum van de eerste workshop:

We houden u op de hoogte, schrijf u in op onze nieuwsbrief.


Indien u graag een workshop wil organiseren in uw school of op een pedagogische studiedag, kan u hiervoor emailen naar . Ook voor individuele begeleiding kan u steeds contact met ons opnemen.


Zin om mee te werken met Modesto? Laat het ons weten.