Stijn Smeets

Een foto van Stijn Smeets, de oprichter van Modesto

Mijn persoonlijke missie is de kwaliteit van leven voor iedereen te verhogen door intellectueel getalenteerde kinderen en jongeren te helpen gelukkige en productieve levens te leiden.


In mijn onderzoek focus ik op de effecten van versnelling in de middelbare school (zoals een jaar overslaan of het combineren van lessen aan de universiteit met middelbare school) op sociaal en emotioneel functioneren op lange termijn (35 jaar later) in de top 1% in mathematische bekwaamheid.

Naast mijn onderzoek heb ik lesgegeven aan intellectueel getalenteerde kinderen en jongeren, organiseer ik workshops voor ouders en leerkrachten, heb ik ervaring in het organiseren van weekend- en zomercursussen voor intellectueel talent en heb ik een curriculum ontwikkeld voor intellectueel getalenteerde studenten in het lager en middelbaar onderwijs.

Meer informatie over mij:

CV - Stijn Smeets

Naast mij werken nog een aantal mensen op vrijwillige basis mee om de missie van Modesto te verwezenlijken. Uw bijdrage helpt om hun werk te ondersteunen. U vindt onze gegevens hieronder. Contacteer ons gerust via onze contactpagina.

Ontdek hier de betekenis van ons logo.